Fadderuken 2015

Da er det bare en uke igjen til det braker løst med fadderuke her i Trondheim. Mange av dere er vell snart på vei til å flytte og tilbringe de første dagene i byen til helga. Mange av dere er sikkert også veldig spent på hva som skjer de første dagene i fadderuka.

Som dere kanskje har fått med dere så er det immatrikulering ved Gløshaugen Tirsdag 11.august kl 09:30. Etter seremonien her er det satt opp busser som tar dere til Dragvoll og Idrettsbygget der fadderene deresstår spent og venter på dere. Her blir dere delt i faddergrupper og har anledning til å kjøpe fadderbånd og å melde dere inn i linjeforeningen, samt å få en liten rundtur på Dragvoll, og på kvelden skal hver faddergruppe samles for å bli litt bedre kjent.

Det er lagt opp program for hver dag gjennom hele fadderperioden som dere får utdelt når dere blir delt i faddergrupper, itillegg til at vi lager events på facebook.

Vi håper at du gleder deg like mye som vi gleder oss, og vist det skulle være noen spørsmål, så send gjerne en mail til sosant.ntnu@gmail.com og vi svarer deg så raskt som mulig.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s